Бейби бум в АГ болница Варна


Тризнаци проплакаха в АГ болница Варна, на 02.11.2020г. по оперативен път на бял свят се появяват здрави, доносени две момченца и едно момиченце. На същият ден първата си глътка въздух са поели общо 11 бебета, като сред тях има една двойка близнаци.
АГ Болница Варна може да се похвали с бейби бум през изминалия месец Октомври, на бял свят са се появили 195 здрави бебоци. От началото на 2020г. са родени 1793 деца, като най-малкото е едва 700гр. Благодарение на медицинските грижи на специалистите от отделение „Неонатология“ малкия борец е вече изписан.
Независимо от епидемиологичната обстановка, в която се намира в момента страната ни, ръководството на лечебното заведение може да гарантира на своите пациентки осигуряването на висококачествени медицински грижи, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка бъдеща майка се нуждае.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги