ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Поднасям искрените си  поздравления по случай Деня на здравният работник 7 април.

На днешния ден имам възможността още веднъж да засвидетелствам своето уважение и дълбока почит към труд на всички колеги, които се стараят да гарантират здравето и дълголетието, даряват надежда. Нашата обща кауза е постигане на още по-високо ниво на диагностика, лечение и по-добър здравен статус на всички наши пациенти.

Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите и затова и ние се прекланяме пред решението да се грижите за Вашите пациенти.

Позволете ми по случай Деня на здравния работник да изкажа своите искрени пожелания за благополучие и професионални успехи. В този труден момент в дните на пандемия, искам да Ви пожелая да бъдете все така съпричастни с болката на хората и им вдъхвайте необходимия кураж. Нека увереността не Ви напуска никога, за да продължавате напред в нелеката битка за запазването на живота!

Желая на Вас и семействата Ви здраве, сили и щастие!

Честит празник, колеги!

Проф. д-р Емил Ковачев, д.м.н.

Управител СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов” - Варна

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги