предпазни мерки до 29 март

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и обявеното извънредно положение, с цел защита на вашето здраве и здравето на екипа на СБАГАЛ - Варна, въвеждаме следните, по-строги предпазни мерки до 29 март, включително :

📅Вашия достъп в СБАГАЛ - Варна ще се осъществява единствено през централния вход на болницата.

🛂🛃 От 16.03.2020 г. въвеждаме специален пропускателен режим, за оценка на здравословното състояние на посетителите и филтриране на желаещите за достъп.

⛔️ Придружители и други външни лица няма да бъдат допускани в лечебното заведение.

🚑 При наличие на здравословно неразположение – температура, кашлица, задух и съгласно разпоредбите на РЗИ и Министерство на здравеопазването, трябва първо да се свържете със своя личен лекар по телефон, без да посещавате лечебното заведение.

❗️Когато влезете в СБАГАЛ - Варна, трябва  да дезинфекцирате ръцете си със специалните препарати, поставени на входа на болницата. Необходимо е да да носите свои лични маски и други предпазни средства. В Приемен кабинет на всеки задължително се измерва температурата.

👩‍⚕️Всички планови операции, които нямат неотложен характер, ще бъдат преустановени, а свижданията в СБАГАЛ - Варна се забраняват.

🍋Преустановяват се и всички прегледи по кампанията за ендометриоза, както и провеждането на „Дни на отворени врати“, Акушерска школа „Щастлива родителство“.

👩‍👩‍👧‍👦 Ограничава се достъпа на роднини и приятели до залата за изписване на бебетата.

✅ Извършват се високоспециализирани прегледи – „Фетална морфология“ и „Ехокардиография“ с предварително записване.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги