АГ БОЛНИЦА ВАРНА С ИЗЦЯЛО РЕНОВИРАНА ИЗПИСВАЛНЯ ЗА НОВОРОДЕНИ

СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ ЕООД – Варна (АГ болница) е втората по големина и единствената извън столицата Специализирана болница по акушерство, гинекология и неонатология и е уникална за Североизточна България. В болницата се лекуват бременни жени с тежка патология на бременността и раждането. Родилното отделение към болницата осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка бъдеща майка се нуждае. Освен реновираните и подобрени битови условия, както и високоспециализирана апаратура в Родилната клиника пациентките ще получат и сигурна и адекватна медицинска помощ от голям екип от специалисти с богат опит и висока квалификация. Неонатологичното отделение в АГ болница е единственото отделение в региона с III ниво на компетенция, отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неонатология. В интензивно отделението се лекуват новородени с ниско и екстремно ниско тегло при раждане от цялата област.

Освен с реновирани битови условия, квалифицирана медицинска грижа, Ръководството на АГ болница напълно е ремонтирала изписвалнята за новородени. Обособен е детски кът, където малките ни посетители могат да се забавляват, чакайки новият член на семейството. За да може да бъде запаметен и увековечен, един от най-важните и емоционални моменти, АГ болница предлага на своите пациенти изцяло обновен фото кът, където професионалист фотограф ще улови всяка една емоция  от посрещането на първите мигове на новия живот. Няма по-голямо щастие от блестящите очи на майка с бебе в ръце и на баща, който ги обгръща с любов.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги