Варненски акушер-гинеколог получи приза „Бял щъркел“

  През ноември миналата година, екипът на „Господари на ефира“ му връчи „Бяла лястовица“, след като много негови пациентки се обърнаха към предаването. Благодарение на рядкото съчетание между неговите професионални и личностни качества, достойният му пример заслужено бе избран на първо място и в годишните номинации. Този път, д-р Танев получи от репортера Влади Василев уникална награда – „Бял щъркел“, вместо „Бяла лястовица“, символизиращ новия живот, родителските грижи и семейното щастие. Специалният подарък е изработен от самоукия дърворезбар – Васил Говедарски от с. Овчарци, който със своя талант и моторна резачка кара дърветата да оживяват в красиви форми.  

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги