Започват безплатни прегледи в АГ болницата във Варна

Целта на програмата е ранната и навременна диагностика на патологични изменения на яйчниците и матката. Ехографският преглед се прилага за ранна диагностика на туморни формации (кисти), възпалителни процеси, ендометриоза по матката и яйчниците. Изследването е много информативно при оплаквания като неясна болка и дискомфорт в областта на малкия таз, нередовна или липсваща менструация, генитално кървене от неясен произход и други симптоми. При този специализиран трансвагинален ехографски преглед могат да се диагностицират и други патологични находки като вродени аномалии на матката, ендометриални полипи, субмукозни миоми, аденомиоза, тубо-овариален абсцес, ранна диагноза на извънматочна бременност и други. Правилната и навреме поставена диагноза е първата стъпка към адекватно проведеното лечение. Това е и мотото на лекарите от "СБАГАЛ “Проф. д-р Димитър Стаматов - Варна" ЕООД”. Прегледите ще се извършват в приемен кабинет на партерния етаж от лекари, работещи в АГ болницата, в следните дни и часове:
  1. Доц. д-р Е. Ковачев, д.м.н. – понеделник, от 14 до 16 ч.
  2. Д-р Н. Мирчева – вторник, от 14 до 16 ч.
  3. Д-р Кр. Цветков, д.м. – вторник, от 16 до 18 ч.
  4. Д-р Ж. Жеков – четвъртък, от 14 до 16 ч.
Телефоните за предварително записване са 052/613 797 и 0898/632380.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги