Зарадвай детето си с парти или подарък и спаси живота на друго

Началото на кампанията положи лично кмета на район Аспарухово Калина Белмезова, на страхотния празника на детето, вчера организиран от детски център Хепи Ленд, CBA и район Аспарухово.
Тържеството беше изпълнено с много игри, подаръци и забавления. А за финал всички деца се подсладиха с парче от огромната, цветна и вкусна торта.
Детският център ще дарява % от печалбата на всеки проведен рожден ден при тях в подкрепа на кампанията. Съмишлениците им от верига СВА, дадоха старт, чрез благотворителен базар на детски плажни стоки на купона за 1 Юни пред Сити Център Аспарухово. А от днес е вече изместен в СВА Home в кв. Аспарухово, от където ще можете да закупите прекрасните летни артикули с изобразените на тях любими анимационни герои на малчуганите.
След броени дни във всеки един магазин от веригата, ще има щандове със същите стоки, средствата, от които отиват за нужната апаратура.
 
За тези, който нямат около себе си дете, което да зарадват има открита дарителска сметка:
ПроКредит Банк BIC код: PRCBBGSF IBAN номер:BG11PRCB92301039735242 или от позиционираната урна в Сити Център Аспарухово. Благотворителната кампания ще се проведе за три месеца, като ще приключи на 1 септември. Организаторите вярват, че ще съберат повече от необходимите средства за мониторинговата система и ще закупят допълнително оборудване за Неонатологичното отделение.
Инициаторите на благородното дело са убедени, че здравето на децата ни е най-важното, а да отраснат безгрижни и усмихнати е безценно!
 
Приходите от продажбите ще постъпят по сметката на кампанията:
 
ПроКредит Банк
BIC код: PRCBBGSF
IBAN номер:BG11PRCB92301039735242
или от позиционираната урна в Сити Център Аспарухово.
 
Официални сайтовe и фейсбук страници:

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги