Скъпи колеги,

Комитетът по Човешки права и мир към АСМБ – Варна организира за поредна година Благотворителен Коледен базар, на който ще се продават ръчно изработени картички и коледни украшения. Той ще се проведе на 16 и 17 декември (събота и неделя) от 11 до 18 часа паралелно в градинката до Община Варна (към Фермерски пазар, съвместно с Улицата на готвачите), както и в Делта Планет Мол (до пързалката).

Събраните средства ще се вложат в закупуването на апаратура за Специализирана Болница по Акушерство и Гинекология за активно лечение „Проф. Д-р Димитър Стаматов“, Варна. В изработването на материали ще вземат участие Варненска търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“, Образователен център Британика Чайка, Асоциация „Хипофиза“ и студенти от Медицинския университет.

В духа на коледните и новогодишни празници няма нищо по – хубаво от това да се включим в благородна кауза – заповядайте да споделим заедно магията на празника!

Събитието се организира съвместно Асоциация на студентите по дентална медицина – Варна /АСДМ/, Асоциация на студентите по фармация /АСФВ/ и с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги