АГ БОЛНИЦА ПОЛУЧИ ДАРЕНИЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

За първа година благодарение на усилията на Управителя – проф. д-р Емил Ковачев, д.м.н. на СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ ЕООД – Варна, получи голямо дарение, свръхмодерен и изключително необходим кувьоз за целите на Неонатологично отделение. СБАГАЛ – Варна е втората по големина специализирана болница по Акушерство и гинекология в страната, и единствената в Североизточна България. Отделението по Неонатология е с ІІІ ниво на компетентност и обслужва пациенти, както от гр. Варна, така и от целия Североизточен регион. С тази апаратура ще се подобрят интензивните грижи, които екипът на болницата полага ежеминутно за най-малките, но и най-борбени пациенти. Проф. д-р Емил Ковачев изказва искрена благодарност на всички българи помогнали на кампанията. Вярва, че добротата, човечността и хуманността са живи в сърцата ни, и когато ние българите сме единни правим велики дела!

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги