По случай Световния ден на здравето АГ болница Варна Ви пожелава здраве на Вас и Вашите деца

СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов – Варна” ЕООД посреща Световния ден на здравето – 7 април с надежда и очакване за повече здрави бебета през 2018г. През изминалата 2017 година в АГ Болница са родeни 2178 деца. За първите три месеца от новата година в Родилното отделение са проплакали 496 новородени (198 момичета и 298 момчетата, 18близнаци). В здравното заведение работи и единственото за цяла Североизточна България, неонатологично отделение с III-то ниво на компетентност. Тук постъпват за диагностика и лечение най-тежките случаи от региона. Нашите лекари - неонатолози, както и акушерките ежедневно полагат интензивни грижи за малките ни пациенти.

През последните години ендоскопската хирургия набира все по-голяма популярност и е предпочитана сред пациентките ни. Благодарение на нашите специалисти в АГ Болница се извършват едни от най-сложните лапароскопски и хистероскопски операции /лапароскопска хистеректомия и миомектомия/.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги