Скъпи пациенти,

във връзка с организацията на свижданията Ви уведомяваме, че часовете за свиждане в СБАГАЛ "Проф. д-р Д. Стаматов" Варна (АГ болница) са от 17:00 до 18:30 часа всеки ден, само във фоайето на болницата. Посетители се допускат на територията на болницата само в пространствата на фоайето пред Регистратура, като броят им съответно трябва да е ограничен. Свижданията в Неонатологично интензивно отделение, са след уточняване на дата и времето с лекуващият неонатолог, за да няма струпване на външни за сектора лица, при спазване на противоепидемичните правила. Информация за новородените се получава всеки ден от 12:00 до 13:00ч, лично от майката и/или близки, които е определила, съобразно закона. Свижданията в ОАИЛ и по етажите са забранени. Достъп до болницата се осъществява през централния вход.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги