ДА СТАНЕШ МАЙКА НА 50 ГОДИНИ – СБЪДВАНЕ НА ЕДНА МЕЧТА

Анка е на 50 години, от гр. Каварна, с диагноза първичен стерилитет. Преди 5 години, през 2017 г., среща любовта и двамата решават да създадат семейство. Но щастието им не е пълно, защото в дома им не се чува детски смях…
След продължително ходене по болници и медицински центрове, изследвания и манипулации при различни лекари, съдбата среща Анка с проф. Емил Ковачев, специалист по репродуктивна медицина. Проведена е консултация и пациентката е насочена за ин витро процедура.
Чудото се случва и на 14.02.2022 г. семейството за първи път чува биещото сърчице на своето бебе. Предстоят месеци на вълнения и очакване. Бременността на Анка протича безпроблемно благодарение на грижите на проф. Ковачев.
Настъпва дългоочакваният ден – на 08.09.2022 г, когато е и големият християнски празник Рождество на Пресвета Богородица, на бял свят се появява живо и здраво момченце с тегло 2740 гр.
„Днес съм безкрайно щастлива, държа в ръцете си моя син Алекс и сърцето ми прелива от любов. Искам да благодаря на проф. Ковачев за отношението и професионализма, за това, че проследи цялата ми бременност и осъществи успешно раждане. Благодаря сърдечно на екипа на Медицински център за асистирана репродукция – Варна и не на последно място изказвам признателност на медицинските специалисти от АГ болница, които ме обгрижваха по време на престоя ми в болницата“.

Защо да изберете нас?

Имамче честта да ви дарим с отлично медицинско обслужване

Неонатологичното отделение е единственото отделение в Североизточна България отговарящо напълно на Медицинския стандарт по неотатология за ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени.
1
квалификация и медицинско оборудване
2
Лечебното заведение е едно от водещите при лечение на гинекологични заболявания, включително и онкогинекология.
3
Защо да изберете нас?
4
единствената СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ И НЕОНАТОЛОГИЯ за активно лечение за Североизточна България
5
В отделението за интензивно лечение на високорискови новородени деца се обслужват новородените с ниско и екстремно ниско тегло при раждането от цяла Североизточна България.
6
В СБАГАЛ Проф. д-р. Д. Стаматов – Варна“ ЕООД успешно се развиват нови здравни услуги